Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: billy007nh on September 17, 2012, 08:02:51 pm

Title: How do I de-activated License on CPU?
Post by: billy007nh on September 17, 2012, 08:02:51 pm
I got a new super computer and the IT guy uninstalled Lumion on my old CPU so I can no longer De-activate it on there so is there a way to reset my licenses so I can re-log in?

Thanks
Billy
Title: Re: How do I de-activated License on CPU?
Post by: Gaieus on September 18, 2012, 09:00:25 am
The Lumion Team can deactivate it here, on server side for you- just be a bit patient until someone sees your post.
Title: Re: How do I de-activated License on CPU?
Post by: Morten on September 18, 2012, 10:11:05 am
Hi Billy, both of your licenses have now been de-activated remotely, so please try again.
Title: Re: How do I de-activated License on CPU?
Post by: billy007nh on September 18, 2012, 02:13:39 pm
Hi Billy, both of your licenses have now been de-activated remotely, so please try again.

Thanks Guys!
Title: Re: How do I de-activated License on CPU?
Post by: noaarchitects on September 21, 2012, 02:48:48 pm
Hi Guys

Could you please do the same for us, and deactivate our license on your server?

Many thanks
Title: Re: How do I de-activated License on CPU?
Post by: Morten on September 21, 2012, 02:53:52 pm
No problem, noaarchitects  - your license has been de-activated remotely.
Title: Re: How do I de-activated License on CPU?
Post by: noaarchitects on September 21, 2012, 02:56:37 pm
Brilliant - thank you very much!