Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: hung747 on December 26, 2011, 09:03:55 am

Title: How to fix this bug
Post by: hung747 on December 26, 2011, 09:03:55 am
I have this bug ( in attach file ) Anybody know to fix this, please tell me (http://photos4.hi5.com/0144/881/019/on5YD0881019-02.png)
(http://photos1.hi5.com/0147/047/236/Fp9C46047236-02.png)
Object is hide in sence, when I select, move it show  and I rotate screen to orther view and come back it hide. Hix
 please help
Title: Re: How to fix this bug
Post by: Morten on December 26, 2011, 01:47:40 pm
Hi Hung, you didn't mention which version of Lumion you're using, and I can't see a Lumion Free logo on your screenshot.

Before we proceed, can you confirm which version of Lumion you are using please?
Title: Re: How to fix this bug
Post by: hung747 on December 29, 2011, 11:57:33 am
I use LumionSP2Build7_64bit free. In my screenshot I not cover the logo free. Now I test with Lumion 2 Build 1. Next time I will cover the screen for you look.
Title: Re: How to fix this bug
Post by: Morten on December 30, 2011, 01:22:45 pm
Ok, so to recap, you're saying that the birds disappear when you move the camera around in this particular scene, and that you are using Lumion 1 Free (SP2 Build 7 - 64-bit).

1) I can only help you if you update to Lumion 1 Free (SP2 Build 8 - 64-bit).
If you can reproduce the problem in this version of Lumion, please proceed to #2 below.

2) Please upload the Scene + Library files. The files are located in the Documents/Lumion/Scenes & Library folders. Bear in mind that there are 2 files per scene, and up to 4 files for each model that you have imported in the Library.

3) And lastly, please run "DXdiag" in the Windows Start menu -> Click on "Save All Information", and attach the dxdiag.txt document to your next post (Click on "+Additional Options").