Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: msaly on December 12, 2010, 06:41:26 pm

Title: Problem with layer
Post by: msaly on December 12, 2010, 06:41:26 pm
I div my scene to 4 part and import it to lumion.but i can not move them to other layers.i select a model first and then from layer chose move to layer and then select layer number but nothing happened.and still stay in layer one.
Title: Problem with layer
Post by: Ferry on December 12, 2010, 07:33:43 pm
You are correct that it only seems to work for our own models and not the custom imported models. I'll look into this and get this fixed in the update.
Title: Problem with layer
Post by: msaly on December 12, 2010, 08:09:03 pm
Thank you Ferry.