Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: milouse on December 08, 2010, 06:35:00 pm

Title: Resize object ?
Post by: milouse on December 08, 2010, 06:35:00 pm
Impossible de redimencionner un objet ?

Le soft est innutilisable en production sans cette possibiliter.

Ou alors j'ai louper un truc.

 

Superbe soft, impressionnant.
Title: Resize object ?
Post by: Ferry on December 08, 2010, 07:07:36 pm
You can resize your own objects of course but currently you can't resize our content objects.
Title: Resize object ?
Post by: milouse on December 08, 2010, 07:31:56 pm
Hi,

I couldn't find the way to resize my objects in their softwear. Could you explain how to proceed please ? Thank you for your reactivity, I appreciate it.
Title: Resize object ?
Post by: feeto on December 09, 2010, 02:52:32 pm
i cant find how to resize imported 3dsmax objects (dae) plz reply
Title: Resize object ?
Post by: Ferry on December 09, 2010, 03:22:48 pm
I mean in the modeling package. Currently Lumion doesn't resize but we will support resize on import soon.
Title: Resize object ?
Post by: Remko on December 10, 2010, 10:32:19 am
Of course we considered sizing inside Lumion and our conclusion was to not implement it for now because most people want objects that have the correct size anyways. Maybe an application messes up sizing during export but inside Lumion you need actual size objects. We do add sizing this would add a lot of interface clutter and related issues. For now we'll see if an import size feature covers all cases.