Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: Morten on July 19, 2017, 06:16:39 pm

Title: [Answered] Link to Download Manager is not working
Post by: Morten on July 19, 2017, 06:16:39 pm
Quote from email:

"Lumion was not working, so I decided I'd try to start a fresh download. Below is my trial email. I deleted all program files and tried to click "Click here to download the Lumion Download Manager" but nothing is happening now. Please help.

Thanks,
R."
Title: Re: [Awaiting reply] Link to Download Manager is not working
Post by: Morten on July 19, 2017, 06:22:31 pm
Hi R., welcome - and thanks for forwarding the email to us. :)

I can confirm that the link to the 7.5 Trial Download Manager in your email isn't working for some reason.

It's strange because I just filled in the form a minute ago and received a 7.5 Trial email in which the link did work.

To get the ball rolling, I've gone ahead and forwarded your query to my colleagues, so that they can investigate why the link in your email didn't work.

In the mean time, I would recommend that you fill in the form on the Try page (http://lumion3d.com/demo/) again, so that you get another email with a working link to the 7.5 Trial Download Manager.

You also mentioned that Lumion didn't work when you ran it the first time.

To figure out why that is, I'd be grateful if you could please follow these instructions:

Knowledge Base article: How do you attach a diagnostics report to a post? (https://support.lumion.com/hc/en-us/articles/360003475133-How-do-you-attach-a-diagnostics-report-to-a-post-)

Thanks in advance.
Title: Re: [Awaiting reply] Link to Download Manager is not working
Post by: RachelsAnimations on July 19, 2017, 08:27:41 pm
I got it to download this time, but when I pull it up it says no trial.
Title: Re: [Awaiting reply] Link to Download Manager is not working
Post by: Morten on July 19, 2017, 09:11:20 pm
Thanks for the diagnostics report.

Would it be possible to attach a screenshot of the problem (or forward it to us via email if the screenshot shows any private details)?