Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: nomanrahid on September 05, 2011, 10:45:57 am

Title: lumion can keep Texture co-ordinate?
Post by: nomanrahid on September 05, 2011, 10:45:57 am
Hello,
i have a building and brick texture on it. i have unwrapped it in 3dsmax. after importing when i assign lumion material on it then its loose previous co-ordinate.

I want to put lumion material on it and dont wanna loose my previous co-ordinate. Any solution?
Title: Re: lumion can keep Texture co-ordinate?
Post by: Morten on September 05, 2011, 11:15:57 am
Place the mouse cursor over the blue questionmark icon in the lower right corner while you're editing materials to find the answer:
Title: Re: lumion can keep Texture co-ordinate?
Post by: Morten on September 05, 2011, 11:17:54 am
However, this is only a partial solution since you can't scale the Lumion material if you use your own imported texture coordinates. We are aware of this problem, and we've had a couple of requests to fix this issue, for example by adding a checkbox that would allow you to use the imported texture coordinates and the scale slider independently.