Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: marianozisa on December 06, 2010, 01:10:24 pm

Title: how select more surface to assign same material
Post by: marianozisa on December 06, 2010, 01:10:24 pm
Hi, many congratulation for Lumion software very easy to use, but when import new model and I want to assign lumion material cannot select more material to assign the same material.

There is a a solution or i need make all the material assignament in 3d software.

Ragard

Mariano Zisa
Title: how select more surface to assign same material
Post by: Ferry on December 06, 2010, 01:18:10 pm
The material works on a name basis. So the easiest is to create 1 material/material name in your 3d software. This is also much faster for Lumion. So all materials that should be the same should be 1 material in your 3d software.