Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: vu le on June 27, 2011, 04:42:23 pm

Title: bug with new trees in SP2 ultimate
Post by: vu le on June 27, 2011, 04:42:23 pm
Hi everybody I have Lumion ultimate but I have some problem with the new trees! I can place them in the scene!
Title: Re: bug with new trees in SP2 ultimate
Post by: Remko on June 27, 2011, 06:05:03 pm
You can't or you can? Which build are you using?
Title: Re: bug with new trees in SP2 ultimate
Post by: vu le on June 28, 2011, 08:43:55 pm
Ok thanks i downloaded the built 2. It works!