Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: Nicolas on June 23, 2011, 09:42:37 am

Title: I can't activate Lumion64-bit
Post by: Nicolas on June 23, 2011, 09:42:37 am
Hey, I read the forum and I think I forgot to de-activate my 32 bit version before installing the 64 bits version  :-[. How can I do? The message "already activate" is always displayed...
Thanks
Title: Re: I can't activate Lumion64-bit
Post by: See3D.be on June 23, 2011, 10:32:14 am
Did you remove your 32 bit version? You need to deactivated it.
Incase you did remove it, you need to contact act3d to ask to deactivate your lumion im afraid.
Title: Re: I can't activate Lumion64-bit
Post by: Nicolas on June 23, 2011, 10:37:47 am
Did you remove your 32 bit version? You need to deactivated it.
Incase you did remove it, you need to contact act3d to ask to deactivate your lumion im afraid.

I already remove it yes... I send a mail to Arthur and wait for a feedback.