Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: Aramso on March 05, 2014, 10:04:12 am

Title: change of directories
Post by: Aramso on March 05, 2014, 10:04:12 am
am posting this in relation to the free version of lumion 3.2.
my model from archicad is saved in drive D of computer "a". i moved drive D to computer "b" but it got a different drive name G. now i cannot reload the object coz the directory is in drive G and not D. i have not been able to change the drive letter back to D in computer "b". please help out |:(
Title: Re: change of directories
Post by: peterm on March 05, 2014, 10:24:26 am
Please see IMPORTING & UPDATING MODELS LUMION 3: Tips, Tricks and Shortcuts (http://lumion3d.com/forum/f-a-q/lumion-3-tips-tricks-and-shortcuts-7526/)
Title: Re: change of directories
Post by: Aramso on March 05, 2014, 11:18:34 am
thanks for the response. however my question has not been answered as expected. am talking about updatingmy model. the path of my model has changed.
Title: Re: change of directories
Post by: peterm on March 05, 2014, 11:32:58 am
The tip explains about updating your model when the directories/folders/path have changed (see first paragraph).

Using the Ctrl button to show the Reload Model and Reapply Materials allows you to select the file from a different directory than the original import.

HTH
Title: Re: change of directories
Post by: Aramso on March 05, 2014, 12:11:58 pm
thank you so much for your answer
Title: Re: change of directories
Post by: RAD on March 05, 2014, 02:21:29 pm
Hello Aramso,  I would thumbs/rep/+1 you up but you already one from me.
Thanks for participating in the forum.
Cheers.