Lumion Support Center

Support for unlicensed users => Post here if you can't find your License Key => Topic started by: al_manara on May 11, 2011, 12:06:46 am

Title: Run Lumion with this Configuration
Post by: al_manara on May 11, 2011, 12:06:46 am
Hi
Can i Run Lumion with this Configuration. i want to make a big movie and some good images

windows 7 64 bit
Processor : Pentium 4 3.2 GH 2M Cach
Ram : 4 GB
Graphic card : MSI gtx460  hawk 1gb

--------------
1-Movie Have 20 Building
2-beside all building water and trees
3-Shopping mall
4-Hotel
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: Ferry on May 11, 2011, 09:04:58 am
That should be good enough. You can try the demo and build your scene to be sure.
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: al_manara on May 11, 2011, 12:20:30 pm
Thanks
i'll download demo and try
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: ATTRIUM on March 25, 2012, 07:50:20 pm
I want to buy a new Laptop.
I'm interested on this:
DELL - XPS 15 - http://configure.la.dell.com/dellstore/config.aspx?c=br&cs=brdhs1&fb=1&l=pt&model_id=xps-l502x&oc=x15we72-a&s=dhs&vw=icon (http://configure.la.dell.com/dellstore/config.aspx?c=br&cs=brdhs1&fb=1&l=pt&model_id=xps-l502x&oc=x15we72-a&s=dhs&vw=icon)
Intel® Core™ i7- 2670QM (2.2GHz, Turbo Boost 2.0 de até 3.1Ghz)
8 GB of SDRAM DDR3 Dual channel at 1333 MHz
video card is: NVIDIA® GeForce® GT540M 2GB
Do you know if this video card can run Lumion 2.0 and how can the performace be?
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: Morten on March 26, 2012, 11:29:30 am
Hi Pablo, I can only find benchmarks for an i5 with a 540M but it looks decent enough and should be able to run Lumion 2 just fine:
http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5+540M+%40+2.53GHz (http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5+540M+%40+2.53GHz)
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: ATTRIUM on March 26, 2012, 01:06:02 pm
thanks morten!
I will keep looking for.
I'm just worryed because I want to buy a laptop to work in other places...
I have one here that can run Lumion, but when you press render, it crashes...
other leptop that I tryed, coundn't even run the program. Both can run nearly games...
Later I can get the specifications to and post here... but I will NEED to have a laptop to work anywhere I can stay.
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: Morten on March 26, 2012, 04:04:35 pm
There's some advice here:
http://lumion3d.com/forum/general-discussion/best-laptop-or-mobile-pc-for-lumion/ (http://lumion3d.com/forum/general-discussion/best-laptop-or-mobile-pc-for-lumion/)
http://lumion3d.com/forum/general-discussion/best-laptop-suitable-for-lumion/ (http://lumion3d.com/forum/general-discussion/best-laptop-suitable-for-lumion/)
Title: Re: Run Lumion with this Configuration
Post by: ATTRIUM on March 30, 2012, 04:54:39 pm
Oh, thanks morten! I will check it carrefuly!!