Author Topic: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1  (Read 3384 times)

vitrius

    Reputation: 0
XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« on: July 08, 2014, 12:08:53 am »
July 08, 2014, 12:08:53 am
Hi,
The XYX coordinates does not appear or work on versions 4.5 to 4.5.1.
With version 3, I never had the same problem.

Thanks for your help!

Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #1 on: July 08, 2014, 01:55:20 am »
July 08, 2014, 01:55:20 am
Hi vitrius

See this topic: Edit properties in Imported objects doesnt work in 4.5.1

and Release Notes.

Would you please add your Lumion 4 license key to your forum Account (click here, scroll to the bottom and enter your license number).

Access to the topic mentioned above will be available once your license is added.

vitrius

    Reputation: 0
Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #2 on: July 14, 2014, 04:45:53 am »
July 14, 2014, 04:45:53 am
Hi Peterm,
I get the below alert message when I enter my license. I own a commercial license not an educational one.  Thanks for your assistance.

* The license does not exist, is not valid or is already registered to this account. Please check the license and try again. Educational licenses cannot be registered

Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #3 on: July 14, 2014, 10:39:28 am »
July 14, 2014, 10:39:28 am
Thanks for update vitrius.

Can you please email me (peterm [at] act-3d.com) with your license and also a screencapture of any licenses already registered to your forum account.  From there I'll get the office to check things out.

chutton

    Reputation: 0
Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #4 on: August 26, 2014, 12:24:22 pm »
August 26, 2014, 12:24:22 pm
Just wondering if there is a FIX for this, very frustrating not having a type in for Coordinates. Has this been solved ? The link to the other forum post is not accessible, i don't know if it has been deleted.

Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #5 on: August 26, 2014, 01:36:48 pm »
August 26, 2014, 01:36:48 pm
Not sure why that topic link does not show for you as you are registered with a license for the Commercial Section, and it's not been deleted.

Here's two topics covering the change made in v4.5 for accessing position input:
1.  Pro 4.5 Edit Properties XYZ has disapeared?
2.  Lumion Pro 4.5 - edit properties button.

Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #6 on: August 28, 2014, 12:29:01 am »
August 28, 2014, 12:29:01 am
Hi vitrius

 |:(
also emailed.

Andrea123

    Reputation: 0
Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #7 on: October 10, 2014, 04:41:42 pm »
October 10, 2014, 04:41:42 pm
Good afternoon,

i have the same Problem with my Educational Free 4.5 Version and have no access for the Commercial section.
Without this function i can't work properly. Could you please help me?

Best Regards
Andrea

Re: XYZ coordinates not showing up in Version 4.5 and 4.5.1
« Reply #8 on: October 10, 2014, 05:41:27 pm »
October 10, 2014, 05:41:27 pm
Hi Andrea, you need to select the model, click on the Move button and then move the mouse cursor up to the top right corner before the position type-in window appears:

IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.