This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: surface problem  (Read 9371 times)

See3D.be

    Reputation: 16
Re: surface problem
« Reply #15 on: August 03, 2011, 09:23:31 pm »
August 03, 2011, 09:23:31 pm
Is the SSAO settings, i noted in some project it shows and others not, not sure its the material type related.
Lumion, Quest3D and SketchUp reseller, training and support.

mapar

    Reputation: 2
Re: surface problem
« Reply #16 on: August 03, 2011, 09:44:27 pm »
August 03, 2011, 09:44:27 pm
SSAO don't resolve for me

stucki

    Reputation: 32
Re: surface problem
« Reply #17 on: August 04, 2011, 09:06:42 am »
August 04, 2011, 09:06:42 am
it doesnt have to do with ssao for me either.
its just the standard material that makes the problem

mapar

    Reputation: 2
Re: surface problem
« Reply #18 on: August 04, 2011, 10:05:29 am »
August 04, 2011, 10:05:29 am
YES

Re: surface problem
« Reply #19 on: August 04, 2011, 10:09:04 am »
August 04, 2011, 10:09:04 am
Might be an issue in the build you are using. These artifacts are always present whenever shadow mapping is involved but Lumion filters and sub samples the shadow map for final result. If you change the material type you'll see it will disappear in final renders. We hope to have a new update soon with several fixes including this one.

stucki

    Reputation: 32
Re: surface problem
« Reply #20 on: August 04, 2011, 05:20:44 pm »
August 04, 2011, 05:20:44 pm
it also appears with predefined lumion materials
nearly disappears with imported material