This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: Spam (and Forum Login Problem)  (Read 4432 times)

IdeaImmagine

    Reputation: 4
Re: Spam (and Forum Login Problem)
« Reply #15 on: October 26, 2014, 12:35:34 pm »
October 26, 2014, 12:35:34 pm
Thank you for your answer.

1.  Add the URL for the Lumion web site to the Trusted websites list in IE --> Internet Options --> Security Tab --> Trsuted Sites --> Sites and add http://forum.lumion3d.com/

2.  You may need to check what Add-Ons are active in IE, and possibly Disable any you have doubts about.
No add-ons active.
Lumion forum added to trusted website.

3.  Clear browsing History, in some cases for other sites where Cookies had run it means you may have to confirm the Cookie again:  Internet Options --> General Tab --> Browsing History --> Delete button, and select Cookies and maybe the Temporary Files to clean out all old site visit files.

4.  If none of above work to give good access over a few days, then Reset IE: Internet Options --> Advanced Tab --> Reset Internet Explorer Settings --> Settings button.
I'll try them if getting login error again.

Re: Spam (and Forum Login Problem)
« Reply #16 on: October 26, 2014, 11:48:16 pm »
October 26, 2014, 11:48:16 pm
OK, best of luck, lets hope somewhere in those changes is the answer.  If not there's still a few other things to try  :-\   :)
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.