Author Topic: sound  (Read 2242 times)

dmedraft

    Reputation: 1
sound
« on: June 25, 2015, 08:23:33 pm »
June 25, 2015, 08:23:33 pm
sound is not working

Re: sound
« Reply #1 on: June 26, 2015, 12:35:57 am »
June 26, 2015, 12:35:57 am
Sound is not enabled in the Demo version. 

This includes the Sound Effects for Build Mode and the Sound Effect for background music to a movie.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

dmedraft

    Reputation: 1
Re: sound
« Reply #2 on: June 26, 2015, 04:05:15 am »
June 26, 2015, 04:05:15 am
I am using the full version 5.7

Re: sound
« Reply #3 on: June 26, 2015, 05:26:17 am »
June 26, 2015, 05:26:17 am
Hi dmedraft

Check if the Mute Sound button is ON.  Click on Settings button for the Settings window.

If it is Off, or you turn it Off and you still get no sound, then please provide some more details about what you were doing, where abouts in Lumion etc.  For example were you adding Sound Effects, Music as background, playing a movie with sound etc.  The more details, the easier it is to evaluate the problem  ;).
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

dmedraft

    Reputation: 1
Re: sound
« Reply #4 on: June 27, 2015, 11:21:17 pm »
June 27, 2015, 11:21:17 pm
Thanks got it working

Re: sound
« Reply #5 on: June 28, 2015, 01:40:10 am »
June 28, 2015, 01:40:10 am
Good, thanks for letting us know.  :)
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.