This forum will close soon. Please join us at the new Lumion Community forum.
Use your email address and password from the old forum to log in.
Lumion Community

Author Topic: Record Display shows nothing but terrain  (Read 1305 times)

Record Display shows nothing but terrain
« on: January 05, 2013, 01:40:46 pm »
January 05, 2013, 01:40:46 pm
Record Display shows nothing but terrain, all objects are invisible.
Other scenes are ok with the recording, only this scene is having this kind of a problem
Its gonna take another day to redo this work, please help




Re: Record Display shows nothing but terrain
« Reply #1 on: January 06, 2013, 02:02:44 am »
January 06, 2013, 02:02:44 am
Does the clip have a Show Layer Effect and the layer shown excludes the model?

If not could also check that:
1. the model is not on a layer that is currently hidden, or
2. the model has not been rotated so it is under the terrain.

You could try saving then closing Lumion down then re-opening and loading the scene again and seeing if it displays, your FPS are fairly low but still OK and should show in Movie Record.


--------------------------------------------------------------
Facebook: Lumion Community Showcase
Web: Lumion NZ
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: Record Display shows nothing but terrain
« Reply #2 on: January 07, 2013, 11:04:16 am »
January 07, 2013, 11:04:16 am
Hi Bilguudei,

1) Which version of Lumion are you using? (Check in Settings)

2) Please run "DXdiag" in the Windows Start menu -> Click on "Save All Information", and attach the dxdiag.txt document to your next post (Click on "+ Additional Options" below the text field). This allows us to check which graphics card, Windows version and hardware you are using.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: Record Display shows nothing but terrain
« Reply #3 on: January 08, 2013, 10:07:02 am »
January 08, 2013, 10:07:02 am
There's no effect in the movie mode. Might be the layer turned off.

I'm using Lumion 2.5 on Asus Geforce GTX 650 Graphic Card

However, I have remade my scene. On a new scene there's no problem at all