Author Topic: problem with blue render !  (Read 1439 times)

problem with blue render !
« on: August 14, 2015, 10:18:59 am »
August 14, 2015, 10:18:59 am
Hi

I build a night scene in lumin . this scene isnot very heavy even I have gtx 780 strik .
render result is blue !
Why is this happening?!


Re: problem with blue render !
« Reply #1 on: August 14, 2015, 10:36:59 am »
August 14, 2015, 10:36:59 am
Hi littleche, which version of Lumion are you using?
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: problem with blue render !
« Reply #2 on: August 14, 2015, 10:49:52 am »
August 14, 2015, 10:49:52 am
Hi . its for company i work in .
I do not know which version is!
But I guess it is version 5.


Re: problem with blue render !
« Reply #3 on: August 14, 2015, 11:44:29 am »
August 14, 2015, 11:44:29 am
Hi littleche

It's easy to know which verison.  Just do a screencapture of your Lumion Window and attach to a post and we'll help you identify it.  The version is important for us so we can assist correctly with the issue.

The version is at the top left (Windows application bar). 
And if you click on Files you'll also see it shown center above the Chart Summary (see my pic attached).  :)

Re: problem with blue render !
« Reply #4 on: August 14, 2015, 03:32:04 pm »
August 14, 2015, 03:32:04 pm
It was comfortable but I do not have access to the pc in a compony I work in that .
I called a friend. he says my lumion version is 5 . and not 5.3 or 5.7 ...
now its version is 5 and I Tomorrow in company what I can do to fix this?

Re: problem with blue render !
« Reply #5 on: August 14, 2015, 05:38:56 pm »
August 14, 2015, 05:38:56 pm
Hi littleche, before we proceed, please register your Lumion 5 license by clicking here and following step 2, 3 and 4.

Thanks in advance.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: problem with blue render !
« Reply #6 on: August 14, 2015, 05:52:41 pm »
August 14, 2015, 05:52:41 pm
Hi

I worked in compony or Rather architectural office . This does not work for architecture office i work in .I've done it during the break in company . License for the company is not for me and this scene no value for them .

In this case I am not able to get the license and enter it.If you can help me.
I am aware of the need to obtain licenses.But I am just a simple staff that do not have access to licensed companies.

If you could help me in this particular case.

thanks

Re: problem with blue render !
« Reply #7 on: August 14, 2015, 06:04:37 pm »
August 14, 2015, 06:04:37 pm
But I am just a simple staff that do not have access to licensed companies.

No problem, please send your name and the name of the company you work for to peterm[at]act-3d.com and morten[at]act-3d-com, so we can verify your license with your colleagues.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: problem with blue render !
« Reply #8 on: August 15, 2015, 05:11:20 am »
August 15, 2015, 05:11:20 am
Ok  license ?!

Any action on your behalf to confirm my name will be trouble for me.The purpose of the consent of a user or reassure you?
The forum avatar by default this is:
I Love Lumion !
why I Love Lumion ?! You're not any help to users outside of your club license! Of course, it is necessary to purchase the license.But little effort to attract ordinary users do not!

I try to talk with the head office And convince him to help me,Perhaps he is upset might accept but your Bad behavior  will never forget ! Some time ago I sent an email several issues of Thea engine for developers and They gave me respect but you ...

Anyway, I've found the solution.There is a bug in my scene. A simple solution and Lee irrelevant!
It is as if your car does not Turn .You give your car window down and turn on the machine itself!
Surely this is a bug Perhaps your legitimate users can find this simple solution! :-P


Re: problem with blue render !
« Reply #9 on: August 15, 2015, 12:20:17 pm »
August 15, 2015, 12:20:17 pm
Hi there littleche

We are more than willing and helpful to members who provide us with the information we request.  That information is needed to support both members and our licensed users.

We help members who ask about issues using Lumion Demo, Lumion Educational, Lumion Trial and of course Licensed Lumion users.

It seems you do not fall in to one of those groups.

It's good to know you have managed to find the solution.