This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: Please help me!!!  (Read 1036 times)

munkh_uugan

    Reputation: 0
Please help me!!!
« on: January 05, 2015, 05:47:47 am »
January 05, 2015, 05:47:47 am
My memory is 100Mb. Why?

--------------------------
Alienware 17

CPU: i7 4900MQ 2.8Hz
RAM: 32Gb
VGA: NVIDIA GeForce GTX 780M
        IntelR HD Graphics 4600
--------------------------


Re: Please help me!!!
« Reply #1 on: January 05, 2015, 08:10:44 am »
January 05, 2015, 08:10:44 am
Hi

Can't see your image link to Dropbox.  Please add image as an attachment to a post, or change the link.

If you have not yet checked this topic, please see FAQ: 
Lumion may not be assigned to the dedicated GPU: LUMION 5: Read this if you are using a laptop PC.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

munkh_uugan

    Reputation: 0
Re: Please help me!!!
« Reply #2 on: January 05, 2015, 02:05:15 pm »
January 05, 2015, 02:05:15 pm

Gga_Mars

    Reputation: 21
Re: Please help me!!!
« Reply #3 on: January 05, 2015, 02:23:48 pm »
January 05, 2015, 02:23:48 pm
Hi,
you need to specify the graphic card used by windows to run Lumion.

For your cpu score  ??? (cpu boss indicate that your cpu is closed to my i7 2600k) and I don't have this score....

Cheers
Amenagement Urbanisme Architecture Design

www.auad.fr

Re: Please help me!!!
« Reply #4 on: January 05, 2015, 02:25:09 pm »
January 05, 2015, 02:25:09 pm
Hi munkh_uugan, please add your license number to the forum profile page.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.