This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: New trees not showing up?  (Read 8252 times)

Re: New trees not showing up?
« Reply #15 on: June 13, 2011, 08:34:17 pm »
June 13, 2011, 08:34:17 pm
Unfortunately, I haven't been able to reproduce it yet :(

Gilles sent me his scene files, and I've also tried adding trees to a blank scene, changed the sun position, changed the viewpoint, selected a tree, moved it around, gone back to the first step again, varied the order in which I did these things and so on.

Is there a specific procedure that results in this problem every single time?

Which graphics card are you using?

Remko, can you also check this out when you're back in the office tomorrow morning please?
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Nico RVArq.com

    Reputation: 58
Re: New trees not showing up?
« Reply #16 on: June 13, 2011, 09:10:32 pm »
June 13, 2011, 09:10:32 pm
In GTX 470 y GTX 480 the same. Windows 7 64bits.

Gga_Mars

    Reputation: 21
Re: New trees not showing up?
« Reply #17 on: June 13, 2011, 09:22:36 pm »
June 13, 2011, 09:22:36 pm
Hi ! Hi Morten.
thanks for your 2 mails ...No pb i'll use 32bit until a fix or a explanation...

My graphic card is gtx580 3go windows 7 with the last nvidia drivers.

good evening  :D
Amenagement Urbanisme Architecture Design

www.auad.fr

Re: New trees not showing up?
« Reply #18 on: June 14, 2011, 10:12:23 am »
June 14, 2011, 10:12:23 am
We really need to get this sorted.

Can any of you come up with a procedure which will let me reproduce the problem?

I've tried everything I could think of based on your description of the problem to get this glitch to appear |:(
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: New trees not showing up?
« Reply #19 on: June 14, 2011, 10:51:04 am »
June 14, 2011, 10:51:04 am
Thanks for the extensive bug report. We will investigate. Currently there's a new download available (Build 2 of SP2) which should fix all urgent issues like 64bit problems, activation problems and problems with missing dll's. The plan is to release build 3 on Friday which contains fixes for the remaining issues in SP2.

Re: New trees not showing up?
« Reply #20 on: June 14, 2011, 11:05:37 am »
June 14, 2011, 11:05:37 am
Good news, Remko can reproduce this problem on his 480 GTX!

It looks like it only affects certain cards and/or certain driver versions (in this test he has used a slightly older driver, v266.48).

We will keep you posted.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Gga_Mars

    Reputation: 21
Re: New trees not showing up?
« Reply #21 on: June 14, 2011, 11:50:03 am »
June 14, 2011, 11:50:03 am
Hi Morten,
with the sp2 64bit build 2 Now i can plant new tree in empty scene....
It looks like it is not only a matter of driver and graphic card
It seems that this bug does not affect every tree because  All bamboo, Agarwood_RT, Bradford_Callery, Camphor laurel, Gimlet, Common olive flower, bottle-brush tree, japan and korean stewartia, Horse Chestnut
are exempt of bug ...
I am asking myself, if only old trees are concerned by the bug ? ( i am not sure cause i don't try every trees)

Thanks   :-D
Amenagement Urbanisme Architecture Design

www.auad.fr

Re: New trees not showing up?
« Reply #22 on: June 14, 2011, 12:12:28 pm »
June 14, 2011, 12:12:28 pm
You are right - Remko has noticed the exact same behaviour.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Re: New trees not showing up?
« Reply #23 on: June 14, 2011, 01:57:06 pm »
June 14, 2011, 01:57:06 pm
He is also saying that this only seems to occur in the 64-bit version, not in the 32-bit version of Lumion SP2.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.