Author Topic: Lumion has f..... my model  (Read 1400 times)

jorgensen

    Reputation: 15
Lumion has f..... my model
« on: February 02, 2012, 09:10:32 am »
February 02, 2012, 09:10:32 am
Yesterday, when I closed Lumion, everything was fine. But this morning, when I opened the same file, it is a mess.

Is there any way to recreate my file?

When I start a new file in Lumion it's ok.

jorgensen

    Reputation: 15
Re: Lumion has f..... my model
« Reply #1 on: February 02, 2012, 09:12:18 am »
February 02, 2012, 09:12:18 am
Is it somehow possible to copy my views and inserted trees / people to a new file ?

Re: Lumion has f..... my model
« Reply #2 on: February 02, 2012, 02:12:41 pm »
February 02, 2012, 02:12:41 pm
The scene seems to have become corrupted somehow. I'll ask Ferry for advice.

Can you upload the Scene files please (C:\Users\Username\Documents\Lumion 2\Scenes\name.spr + name.svr)?

jorgensen

    Reputation: 15
Re: Lumion has f..... my model
« Reply #3 on: February 02, 2012, 02:41:43 pm »
February 02, 2012, 02:41:43 pm
Hi Morten

I tried to remove the Lumion 2 folder, restart Lumion, create a new scene and copy back my scenes. That seems to have fixed the problem :-)

Re: Lumion has f..... my model
« Reply #4 on: February 02, 2012, 03:00:53 pm »
February 02, 2012, 03:00:53 pm
Hmm, really odd. We would obviously like to get to the bottom of this, so if it happens again, please let us know so that Ferry can check out the scene files.

jorgensen

    Reputation: 15
Re: Lumion has f..... my model
« Reply #5 on: February 02, 2012, 04:33:32 pm »
February 02, 2012, 04:33:32 pm
Sure - I will