Author Topic: [Answered] Load .ls File....!!!!Error  (Read 403 times)

AElkabbany

    Reputation: 0
[Answered] Load .ls File....!!!!Error
« on: March 04, 2018, 11:34:18 am »
March 04, 2018, 11:34:18 am
Hi I had began a Topic by the upper Mentioned Title and I am not able to access as before..
Anyway...
Just, liked to share that Problem is Solved in only One Way...
Which is making all steps from the very beginning, downloading all the package again and reinstalling from the new downloaded package on the extra PCs.....
This is the only final way the Lumion started after 2 weeks trials..
Thanks  anyway.

AElkabbany

    Reputation: 0
Re: Load .ls File....!!!!Error
« Reply #1 on: March 04, 2018, 11:35:59 am »
March 04, 2018, 11:35:59 am

Re: Load .ls File....!!!!Error
« Reply #2 on: March 04, 2018, 12:10:38 pm »
March 04, 2018, 12:10:38 pm
Hello again, Alaa - good to hear that you got Lumion to work in Editor mode. :)

The reason you can't access the other topic is that you have logged in with your darcairo.com account instead of your dar.com account. Your dar.com account has a registered license whereas your darcairo.com account hasn't, and you can't access the full forum for commercial users without registering a license.

So to be able to access the full forum for commercial users, you need to log out of your darcairo.com account and then log in with your dar.com account.

Or if you prefer to use your darcairo.com account, please click here and scroll to the bottom of your profile page and add your Lumion to this account as well.

Please let us know if you need help with this step.

Thanks in advance.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.