Author Topic: Issues with deleting vegetation  (Read 862 times)

arivera1105

    Reputation: 0
Issues with deleting vegetation
« on: July 28, 2014, 10:30:11 pm »
July 28, 2014, 10:30:11 pm
I am a new user of Lumion and have only worked with the program for a couple days now.  I am working on a master site plan that required a good amount of trees, scrubs, bushes, etc.  Well the owner asked for some changes and now I am coming across an issue of some of the trees & bushes not deleting. 

Has anyone dealt with this?  What is happening is that whenever I go to delete a tree, I will click on the little icon and it will disappear, but the tree will still be visible.  I thought it was just a little glitch and it wouldn't show when I did my animation, but it is still there. 

Is there a way to fix this?  Thanks for the help. 

Re: Issues with deleting vegetation
« Reply #1 on: July 29, 2014, 12:35:31 am »
July 29, 2014, 12:35:31 am
Hi arivera1105

Have not heard of an issue like that before.

1.  Which version of Lumion are you using? 
2.  How many 3D Points in Build Mode?
3.  What is the selection count?  Use Context Menu --> Selection --> Select All Similar Category.

Gga_Mars

    Reputation: 21
Re: Issues with deleting vegetation
« Reply #2 on: July 29, 2014, 10:30:00 am »
July 29, 2014, 10:30:00 am
Hello !

That's an issue I had, but on version 2 if my memories is correct....
( Does the trees still there after restarting Lumion )

Cheers
Amenagement Urbanisme Architecture Design

www.auad.fr

Re: Issues with deleting vegetation
« Reply #3 on: July 29, 2014, 11:08:55 am »
July 29, 2014, 11:08:55 am
Indeed, it's a very old error that was fixed in Lumion 3.x.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.