Author Topic: Grey marks in LUMION (errors?)  (Read 1111 times)

manosmcs

    Reputation: 0
Grey marks in LUMION (errors?)
« on: July 12, 2013, 02:08:35 pm »
July 12, 2013, 02:08:35 pm
Hello people!!!

Firtsly i have to share with all of you my excitement about LUMION :) ! Its a fantastic program and a huge THANK YOU to whoever has contributed on making LUMION a reality!

Secondly i have a huge wonder. I am working on my bathroom model and i have a problem. I am adding lights to it and some reflection to my basins, toilets and bathtub.

However if i minimize the window and then maximize it again, i get GREY/BLACK marks on my surfaces with reflection. These black marks move around with my camera, and sometimes they get smaller or bigger.

Does anyone know how can i solve my problem? Please i am in huge need in solving it :) Its very strange why this is happening. The weird thing is that when i start the model the marks are not there, but if i save my scene, and then go back to the model again the grey marks appear again.

Any suggestions?  ::)

Re: Grey marks in LUMION (errors?)
« Reply #1 on: July 12, 2013, 05:19:51 pm »
July 12, 2013, 05:19:51 pm
Hi manosmcs, which version of Lumion are you using?
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

manosmcs

    Reputation: 0
Re: Grey marks in LUMION (errors?)
« Reply #2 on: July 13, 2013, 12:38:04 pm »
July 13, 2013, 12:38:04 pm
Hi Morten! :)

I am using version 3.0.

Plus now there is one more problem. I have one small mirror infront of one bigger mirror. Even though both mirrors reflect perfectly the surrounding area, the small mirror reflects black in the big mirror and vice-versa.

One mirror looks black in the other mirror. Any advice?

Many thanks! :)

manosmcs

    Reputation: 0
Re: Grey marks in LUMION (errors?)
« Reply #3 on: July 13, 2013, 01:04:40 pm »
July 13, 2013, 01:04:40 pm
Hi manosmcs, which version of Lumion are you using?

Re: Grey marks in LUMION (errors?)
« Reply #4 on: July 14, 2013, 03:19:57 am »
July 14, 2013, 03:19:57 am
Hi manosmcs

What Morten was asking for is, are you using v3.0.1 or v3.0.2 or v3.1.1 or v3.1.2 or the new v3.2.0, and is it Lumion Free, Lumion (standard), Lumion Pro or Lumion Educational ?

Fixes and changes between versions will mean some problems have already been resolved.