This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: Corrupt Jepgs in animation output  (Read 1930 times)

Chewbacca

    Reputation: 14
Corrupt Jepgs in animation output
« on: December 05, 2010, 03:25:26 pm »
December 05, 2010, 03:25:26 pm
Rendered out a animation to jpeg seqeunce.  I went to use adobe premire pro to complie the jpeg string and get and error message "cannot open because of header error"   Some how the jpegs got corrupt.   Any ideas?

thanks.

Ferry

    Reputation: 0
Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #1 on: December 05, 2010, 03:34:15 pm »
December 05, 2010, 03:34:15 pm
Can you post one of the jpg's for me? Or email me one of them?

Chewbacca

    Reputation: 14
Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #2 on: December 05, 2010, 03:50:19 pm »
December 05, 2010, 03:50:19 pm
what is the support email address again?

Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #3 on: December 05, 2010, 04:31:22 pm »
December 05, 2010, 04:31:22 pm

Aaron

    Reputation: 80
Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #4 on: December 05, 2010, 08:30:17 pm »
December 05, 2010, 08:30:17 pm
Same issue here. Importing in 3dsmax ramplayer or in after-effects produces the same errors.

Ferry

    Reputation: 0
Corrupt Jepgs in animation output
« Reply #5 on: December 05, 2010, 09:57:11 pm »
December 05, 2010, 09:57:11 pm
Ok I know the solution.

 

They are not JPG's but BMP's (we are fixing this in the next update)

 

So to get it working in after effects rename them all to bmp.

 

On the command line you can do this:

 

rename *.jpg *.bmp

 

Also when saving a new sequence try to save it as BMP as extention.

 

Hope this helps!