This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)  (Read 2470 times)

mischa

    Reputation: 24
February 22, 2011, 03:02:24 pm
Hi,

remember I was complaining because the movie effect button was gone in RC5? Now it is here but in my acutal project I am trying to assign it to people who should walk during the whole movie but it does not work. I can assign it to the people, yes, but they won t walk. If I assign it only to a clip it is working! Same thing for cars, by the way.

Is that a bug you can reproduce? I tried the same thing in a nearly empty space, there it worked fine.Yell

mischa

    Reputation: 24
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #1 on: February 22, 2011, 03:12:23 pm »
February 22, 2011, 03:12:23 pm
Hi,

the only solution I found was to delete all clips (camera movement). Then suddenly animations over the whole movie worked, but now I am running in the next problem: the people are walking backwards. I never had that probem before. It does not matter which of the two keypoints I choose, they allways walk backwards. How can I see at which animationkey I am ant the moment? It would be nice if there would be a sign showing start of animation and end of animation, when I am jumping between these points with the arrows.

  

Ferry

    Reputation: 0
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #2 on: February 22, 2011, 03:23:00 pm »
February 22, 2011, 03:23:00 pm
I'll take a look

mischa

    Reputation: 24
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #3 on: February 22, 2011, 03:28:54 pm »
February 22, 2011, 03:28:54 pm








Hey guys, again the error with animations not working over the whole movie.

I made a test: I added an animation effect to two persons so that they walk the whole movie. Nothing happens. I am adding suplementary the animation effect to the persons for only 1 clip. Nothing happens. I am deleting the animation effect applied to the whole movie, suddenly they are walking (sadly only in the one clip, not in the whole movie). I think you have to check this file to find the bug.



Ferry

    Reputation: 0
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #4 on: February 22, 2011, 08:29:18 pm »
February 22, 2011, 08:29:18 pm
Do you have the file or an example simple file for me?

mischa

    Reputation: 24
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #5 on: February 23, 2011, 09:37:17 am »
February 23, 2011, 09:37:17 am
sure i can send it to you.

Ferry

    Reputation: 0
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #6 on: February 23, 2011, 10:22:05 am »
February 23, 2011, 10:22:05 am
Please send it do you know my email?

mischa

    Reputation: 24
Animation over whole movie not working in my actual project (Lumion RC6)
« Reply #7 on: February 25, 2011, 03:48:04 pm »
February 25, 2011, 03:48:04 pm
The problem will be solved in the upcoming version!