Author Topic: [Resolved]: NOT SHOWING CUSTOMER AREA  (Read 1983 times)

SkyArch

    Reputation: 0
[Resolved]: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« on: March 25, 2014, 05:56:42 pm »
March 25, 2014, 05:56:42 pm
Hey everybody!
Got a bad problem. I need to activate an Edu Pro license, but my customer area (as told in the proper guide) doesn't show! So I cannot insert my activation code. May someone help me to find a solution please?
Thnx for your kind attention!
Take care!

Jared G.

    Reputation: 36
Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #1 on: March 25, 2014, 06:25:48 pm »
March 25, 2014, 06:25:48 pm
I don't think the old customer area exists anymore. But you can register licenses now under

Profile->Account Settings

or click below

http://forum.lumion3d.com//profile/?area=account

Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #2 on: March 26, 2014, 12:55:10 am »
March 26, 2014, 12:55:10 am
Hi SkyArch

As per Jared's post.

Just to clarify, entering the license to the forum is not an activation of the license.  That happens when Lumion is installed and run. 

It does, however register your license with the forum so that your membership is identified as being a licensed user.  Unfortunately, Edu Pro users only get access to the Guest section, I have asked the office about this recently, but no changes as yet.  But as a licensed user, we aim for faster, higher priority support as is possible on the day. 

Due to the upgrade of the forum, icons for new users is still being sorted out (AFAIK).

Now that the new forum is up and going, we need to do some update work to revise some support topics.  ;)

SkyArch

    Reputation: 0
Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #3 on: March 27, 2014, 03:20:50 am »
March 27, 2014, 03:20:50 am
Thnx Jared G., and special thanks to peterm. Very kind of you two :).
As I am a new user, I'd have one more question, and it's about the license name screened on setting section in running Lumion. In fact, after activation, using the code Lumion staff gave me, it still shows "Lumion free". And more: in the example scenes (inside objects section e.g.) some items are shown as dedicated to PRO or Limited. Is it normal for Edu Pro License? As I thought Edu Pro License had the same possibilities then PRO License but the commercial use. Was it correct? If it is, what's wrong with my dear Lumion 2.5 :D?
Excusing me as I'm a very very rookie with Lumion :-[, I thank you for your very kind attention :)!!!
Take care and good job!

Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #4 on: March 27, 2014, 04:23:51 am »
March 27, 2014, 04:23:51 am
Hi SkyArch

What version did you download and install?

You mention Lumion 2.5, but the current version for Lumion would be v4.0.4 for Edu Pro.

It might help to also send me the license details email to check with our office, the email is usually "Getting Started With Lumion".  Please email me peterm [at] act-3d.com.

SkyArch

    Reputation: 0
Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #5 on: March 27, 2014, 03:21:22 pm »
March 27, 2014, 03:21:22 pm
Hey peterm,
first of all thnx for your attention! Yes I'll send you an e-mail in few minutes!
Thank you for your kindness!
Sky Arch

SkyArch

    Reputation: 0
Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #6 on: March 30, 2014, 10:32:02 am »
March 30, 2014, 10:32:02 am
Hey perterm,
I sent it few minutes as I told You :-o. Doesn't matter, I'll send it again.
Thnx for your information! Still let me know if you'll receive it, please!
Take care.
Sky Arch

SkyArch

    Reputation: 0
Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #7 on: March 30, 2014, 10:40:41 am »
March 30, 2014, 10:40:41 am
peterm email just sent again :).
Take care.
SkyArch

Re: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #8 on: April 02, 2014, 01:01:14 am »
April 02, 2014, 01:01:14 am
Email received and problem sorted.

Welcome to Lumion.  :)

speed777777

    Reputation: 28
Re: [Resolved]: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #9 on: April 02, 2014, 09:49:22 pm »
April 02, 2014, 09:49:22 pm
hey pete

if i send you a mail, will you welcome me to lumion  :-D :-D :-D

Re: [Resolved]: NOT SHOWING CUSTOMER AREA
« Reply #10 on: April 02, 2014, 11:23:22 pm »
April 02, 2014, 11:23:22 pm
 :-D

 ::)  Heck no, OK, yes go on send me an email (note auto email filtering is now on for removing member emails if been a member of the forum for more than 3 days, and member name includes any of the following characters  - 7).  :-D   :+