Author Topic: [Resolved] Lumion 5.3 Demo installation  (Read 646 times)

HRRenner

    Reputation: 0
[Resolved] Lumion 5.3 Demo installation
« on: August 17, 2016, 08:56:35 am »
August 17, 2016, 08:56:35 am
Hi there.

When I try installing the Lumion demo to test in our firm, it gets stuck on the screen shown in the attached picture. I cant seem to figure out how to make it start.

It never even starts and constantly showing Completed: -2147483648 % wihich seems odd at best.

I hope someone can help.

Re: [Problem] Lumion 5.3 Demo installation
« Reply #1 on: August 17, 2016, 09:07:39 am »
August 17, 2016, 09:07:39 am
Hi HRRenner, welcome to the Lumion forum. :)

Please click here and follow the instructions to resolve this issue.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

HRRenner

    Reputation: 0
Re: [Problem] Lumion 5.3 Demo installation
« Reply #2 on: August 17, 2016, 09:20:37 am »
August 17, 2016, 09:20:37 am
Hi Morten.

That did and didnt help. The funny thing is that I used the guide you referred to with no luck. Then to test other options I downloaded another installation-file. This time it actually worked, so it seems like the first installer somehow got corrupted.

Thanks for the quick reply!

Re: [Problem] Lumion 5.3 Demo installation
« Reply #3 on: August 17, 2016, 09:59:11 am »
August 17, 2016, 09:59:11 am
Hi HRRenner

OK, curious.  Thanks for the update.

Note that the Demo version is now a little dated, being v5.3.  You can request a Trial of the most recent version.  Refer our Knowledge Base Article: Trial or Demo Versions of Lumion