This forum is now closed.
Please join us at the new Lumion Community forum.
Lumion Community
Use your email address and password from the old forum to log in if your account was created before Feb 20 2020.
Otherwise, you will need to create a new Lumion Account at the new forum.

Author Topic: "Animate objects" problem (Lumion 1 vs Lumion 2)  (Read 1325 times)

byzantium1200

    Reputation: 43
"Animate objects" problem (Lumion 1 vs Lumion 2)
« on: December 20, 2011, 11:07:02 am »
December 20, 2011, 11:07:02 am
No, hence the need to synchronize all animated content and effects in the future, if it should be possible to render movies twice and ensuring that they are identical.
I checked Lumion 1 and Lumion 2, and it seems that animated objects are not in the same place in Lumion 1 but start at the exact position in Lumion 2 as it stops all animation in Movie Screen. Can you check this?

Ferry

    Reputation: 0
Re: "Animate objects" problem (Lumion 1 vs Lumion 2)
« Reply #1 on: December 20, 2011, 09:14:34 pm »
December 20, 2011, 09:14:34 pm
You mean the original animation effect is now wrong?

byzantium1200

    Reputation: 43
Re: "Animate objects" problem (Lumion 1 vs Lumion 2)
« Reply #2 on: December 20, 2011, 09:19:31 pm »
December 20, 2011, 09:19:31 pm
No just the opposite: It is exactly what it should be, birds start at the same position with every time you repeat a render. I did not test if other animated objects and trees do the same.

Ferry

    Reputation: 0
Re: "Animate objects" problem (Lumion 1 vs Lumion 2)
« Reply #3 on: December 20, 2011, 10:16:08 pm »
December 20, 2011, 10:16:08 pm
I know in lumion 2 build 1 the new animation effect will move your scene items to the last position of the animation effect. I fixed this for build 2.