Author Topic: My first movie test  (Read 2851 times)

mischa

    Reputation: 24
My first movie test
« on: December 07, 2010, 05:19:04 pm »
December 07, 2010, 05:19:04 pm
Hi,

I wanted to put a movie online wiith my actual swim bath model (more stuff on it, corrected some errors) but my storyborad in the movie section is gone. So I have to setup a new one…Yell

 







mischa

    Reputation: 24
My first movie test
« Reply #1 on: December 07, 2010, 05:24:09 pm »
December 07, 2010, 05:24:09 pm
ok, now the movie works, it only took a moment to update.

mischa

    Reputation: 24
My first movie test
« Reply #2 on: December 07, 2010, 06:09:08 pm »
December 07, 2010, 06:09:08 pm
the same with my new 2D billboard people...

 







chsir2000

    Reputation: 0
My first movie test
« Reply #3 on: December 08, 2010, 02:27:25 pm »
December 08, 2010, 02:27:25 pm
cool :D

Simoni

    Reputation: 24
My first movie test
« Reply #4 on: December 08, 2010, 03:25:19 pm »
December 08, 2010, 03:25:19 pm
Nice.

My first movie test
« Reply #5 on: December 08, 2010, 03:54:54 pm »
December 08, 2010, 03:54:54 pm
Nice. I see a lot of z-fighting Tutorial 4 shows how you can remove those glitches. You can tweak the z- offset for the ground plane for example and your glitches will be gone.

My first movie test
« Reply #6 on: December 08, 2010, 04:15:22 pm »
December 08, 2010, 04:15:22 pm
I also see the SSOA cuts away at certain points. This is the case because there is no depth information beyond the screen edge. We are modifying Lumion so it renders an extra edge around the screen to fix this problem. It also makes god rays and flares better.

My first movie test
« Reply #7 on: December 08, 2010, 04:18:13 pm »
December 08, 2010, 04:18:13 pm
Also try rendering with 3 stars! It will greatly improve the pixel jaggies, SSOA and shadows.

mischa

    Reputation: 24
My first movie test
« Reply #8 on: December 09, 2010, 07:56:59 am »
December 09, 2010, 07:56:59 am
Thx for the tips, will try z-depth.

mischa

    Reputation: 24
My first movie test
« Reply #9 on: December 09, 2010, 08:05:18 am »
December 09, 2010, 08:05:18 am
Yes, I just renderd the scene 3 Stars and in stereo mode! Took a while, around 16 secs by frame, but it is looking great so it is worth it. Could not achiev that in such a short time and so easily in my 3D Rendering software! I hve to crrect some objects in the scene, which also cause the glitching...