Author Topic: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture  (Read 2599 times)

TORQUATOREGIS

    Reputation: 2
ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« on: August 09, 2012, 06:15:54 pm »
August 09, 2012, 06:15:54 pm
Labor course completion Architecture and Urbanism of the University of Southern Santa Catarina. Academic Nathalia Souza Regis.

- Theme: Arena Avai Futebol Clube - Florianópolis / SC
- PROJECT: Nathalia Souza Regis | Founder and CEO TORQUATOREGIS |
- MODELING / ANIMATION: Diego Torquato Silva | Founder and CEO TORQUATOREGIS |
- MUSIC: The Mighty Low

academic and non-commercial use only.



Thanks for ALL!

Aaron

    Reputation: 80
Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #1 on: August 09, 2012, 11:32:49 pm »
August 09, 2012, 11:32:49 pm
Cool! I see a lot of render errors though?

Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #2 on: August 10, 2012, 10:56:08 am »
August 10, 2012, 10:56:08 am
Cool! I see a lot of render errors though?


Yes.. the errors only occur on specific cards and only if you use 16x anti aliassing. On a 4 series GeForce it seems one of the AA samples is not correct. Could be a driver issue but we are still trying to nail down where this error comes from. Unfortunately we're still not able to reproduce it here on ATI 5 series GeForce and Quadro so. As soon as we have similar results we can start fixing it.

Nico RVArq.com

    Reputation: 58
Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #3 on: August 10, 2012, 11:05:37 am »
August 10, 2012, 11:05:37 am
1:42 the best moment. Congratulations!!

Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #4 on: August 10, 2012, 11:31:07 am »
August 10, 2012, 11:31:07 am
@TORQUATOREGIS: Can you say which 3D card you used and which driver version?

Nico RVArq.com

    Reputation: 58
Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #5 on: August 10, 2012, 11:48:15 am »
August 10, 2012, 11:48:15 am
Hi Remko, remember that I have this problems in my both graphics, the GTX480 is from Gigabyte but the GTX470 is from Point of View. ???

TORQUATOREGIS

    Reputation: 2
Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #6 on: August 10, 2012, 01:15:45 pm »
August 10, 2012, 01:15:45 pm
Many thanks friends.

My video card is GTX 560. Last drive nvidia install.

Another information, all architecture model with sketchup.

Thanks again.

Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #7 on: August 10, 2012, 01:47:41 pm »
August 10, 2012, 01:47:41 pm
Many thanks friends.

My video card is GTX 560. Last drive nvidia install.

Another information, all architecture model with sketchup.

Thanks again.

Hmm you are the first with this problem on a 560 I will take a look if I can replicate the error with the latest driver. Can you tell me the driver version? You can go into your control panel and then at the NVIDIA panel you can get the driver version.

Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #8 on: August 10, 2012, 02:14:25 pm »
August 10, 2012, 02:14:25 pm
Hmm you are the first with this problem on a 560 I will take a look if I can replicate the error with the latest driver. Can you tell me the driver version? You can go into your control panel and then at the NVIDIA panel you can get the driver version.

We definitely need more information:
-What Lumion version?
-What driver version of the GFX card and which model?
- What windows version?
- Can you remove any of the movie effects to so the problem disappears?
- Anything else you can do which triggers the effect or removes it?
- Do you have low mem mode enabled?
- Are you using the 32 bit version of Lumion?

TORQUATOREGIS

    Reputation: 2
Re: ARENA AVAÍ F. C. - academic for architecture
« Reply #9 on: August 15, 2012, 05:17:09 pm »
August 15, 2012, 05:17:09 pm
We definitely need more information:
-What Lumion version?
-What driver version of the GFX card and which model?
- What windows version?
- Can you remove any of the movie effects to so the problem disappears?
- Anything else you can do which triggers the effect or removes it?
- Do you have low mem mode enabled?
- Are you using the 32 bit version of Lumion?

- Lumion 2.5
- GTX 560 1GB, last driver version
- Windows 7 Profissional
- Not testing
- No.
- 64Bits

Thanks Remko