Author Topic: [Awaiting License registration] Graphics card issue  (Read 72 times)

Winter

    Reputation: 0
[Awaiting License registration] Graphics card issue
« on: July 11, 2019, 12:59:30 pm »
July 11, 2019, 12:59:30 pm
I have problems with lumion benchmark.
Firstly it runs insanly long and after the run it says that i have 0.1 GPU ram and it dont detects graphics card normaly. It says Software Adaptor. Using it on windows 7 with all updates installed. In the file in Document (Benchmark.txt) it normally detects my card and says how much RAM it has. And when i try to load empty scene it gives me 0-1 FPS and works awfull. I am running it on PC with I5 4760 and GTX 960. Intels integrated graphics card is now plugged in and event not listed in Display Adaptors.
Oddly Lumion 6 runs perfectly and instanly detects GPU.
DirectX normally detects my card and says that there are no problems at all.
Are there any ideas on my issue?

Re: Graphics card issue
« Reply #1 on: July 11, 2019, 01:13:16 pm »
July 11, 2019, 01:13:16 pm
Hi Winter, no problem - we can help you fix that issue.

Which version of Lumion are you using?

Lumion 9.5 Pro?
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.

Winter

    Reputation: 0
Re: [Awaiting reply] Graphics card issue
« Reply #2 on: July 11, 2019, 02:10:42 pm »
July 11, 2019, 02:10:42 pm
Lumion 8.5

Re: [Awaiting reply] Graphics card issue
« Reply #3 on: July 11, 2019, 03:26:14 pm »
July 11, 2019, 03:26:14 pm
Hi Winter,

Thanks for confirming which version of Lumion you’re using. To proceed, please register your Lumion License Key at the bottom of your Profile page. Here are the instructions:

Knowledge Base: How do you get technical support?

Thanks in advance.
IMPORTANT: Please do not send private messages and emails to members of staff - unless we specifically ask you to send us sensitive information, for example License Keys.